Indiening lijst #sterk!

In Nieuws by sterkevergem0 Comments

De partij Sterk is in Evergem een samenwerking tussen Open Vld, sp.a en onafhankelijken. Het officiële logo en de partijnaam wordt geschreven met een hashtag en een uitroepteken: #sterk!. Maar die hashtag moet weg. “Onze lijst is neergelegd en daar kregen we te horen dat een hashtag in het begin van een lijstnaam niet toegelaten wordt”, zegt lijsttrekker Johan Van Hove. “Dat kan niet op het scherm blijkbaar. Onbegrijpelijk dat dit symbool niet kan weerhouden worden, terwijl heel wat andere symbolen wel kunnen. Maar niet getreurd. We laten ons niet kisten en gaan gewoon verder met onze eigen lijstidentiteit: #sterk!.

In onze communicatie houden we de hashtag, maar op het verkiezingsscherm zal het dus zonder zijn.”

De lijst “#sterk! bestaat uit 17 vrouwen en 16 mannen.
De gemiddelde leeftijd van de kandidaten is 47 jaar.
De jongste kandidaat is studente Pauline De Feyter, 21 jaar oud.
De oudste kandidaat is huisarts Eric Collier, 74 jaar.

Leave a Comment